FAQ

PRAKTISCH

Wij werken geheel op online bestellingen. Een dabba afhalen zonder bestelling is dus niet mogelijk. Bestel gemakkelijk voor 16:00 uur op onze website. Wij zijn iedere dinsdag tot vrijdag geopend tussen 17:00 – 20:00 uur. Zien wij je snel?

Ja! Wij leveren nooit koud en zorgen er altijd voor dat jouw maaltijd zo snel mogelijk bij jou aankomt.

Ongelukje? Indien jij je dabba hebt beschadigd zal de bezorger bij iedere levering de dabba’s controleren op schade als ze worden opgehaald. Indien de schade de functionering van de dabba hindert of deze gedeukt is zal de bezorger aan de deur vermelden dat wij genoodzaakt zijn de borg in te houden op de desbetreffende dabba.

Ben jij je dabba kwijtgeraakt? Dan zijn wij genoodzaakt het statiegeld in te houden. 

Een menu is een ruime portie voor een persoon. Of twee kleine eters.

Wij bieden iedere week van maandag t/m donderdag één afwisselend vegetarisch menu aan. Vanaf iedere vrijdag zal het nieuwe menu van de week erop online staan en is het mogelijk om alvast een bestelling te plaatsen voor de week erop. Ongeduldig? Je kunt altijd een week vooruit in ons menu kijken!

 

 

 

Wij verplichten jou niets. Bestel en eet zo vaak of zelden als je wilt zonder ergens aan vast te zitten. Het is helemaal aan jou.

Let wel op dat er een maximum termijn van 6 weken is zonder te bestellen. Wij zullen je hier iedere twee weken aan herinneren. Wil je voorlopig even geen dabba meer bestellen? Neem contact met ons op via info@dabbadinner.nl om je dabba in te leveren. Na ontvangst ontvang je je borg weer terug binnen 1-2 werkdagen.

Wij adviseren je dabba altijd op te smikkelen op de dag van ontvangst wanneer die het meest vers is. Heb je toch wat over? Dan kun je de maaltijd nog maximaal 2 dagen in de koelkast te bewaren. Let op! dit is geheel op eigen risico.

Bij ieder wekelijkse menu staan de aanwezige allergenen vermeld. Heb jij speciale wensen of vragen? Laat het ons weten!

Jazeker! Verwarm je oven voor op 180° en leg de dabba open in de oven voor c.a. 20 minuten (Let op! de dabba’s zijn heet!).

Duurt dat te lang? Doe dan je overgebleven lekkernijen in een koekenpan en verwarm deze op en middelhoog vuur.

Let op! Doe je dabba nooit in de magnetron! 

Heeft het allemaal gesmaakt? Spoel de dabba even schoon of laat je vaatwasser al het werk doen (Let op of de dabba bevestigingshaken niet tussen de sproeiarm komt!). Zo blijven er geen etensresten meer in de dabba.

Alle dabba’s worden nog een keer grondig gereinigd door ons voor ze bij jou aankomen. 

DABBA SPAARPUNTEN

Bij een totaal van 100 dabba spaarpunten kun je deze omruilen voor een dabba maaltijd naar keuze. Let op! De dabba t.w.v. €5,00 is niet inbegrepen bij het inwisselen van de spaarpunten.

BESTELLEN EN LEVERING

Het is helaas niet mogelijk om meer dabba’s in te leveren dan dat je gaat bestellen. Wil je toch je dabba’s inleveren? stuur ons een mail op info@dabbadinner.nl. Dan maken wij een afspraak om de dabba’s in te leveren.

Wij verplichten jou niets. Bestel en eet zo vaak of zelden als je wilt zonder ergens aan vast te zitten. Het is helemaal aan jou.

Let wel op dat er een maximum termijn van 6 weken is zonder te bestellen. Wij zullen je hier iedere twee weken aan herinneren. Wil je voorlopig even geen dabba meer bestellen? Neem contact met ons op om je dabba in te leveren. Je kunt van maandag t/m donderdag tussen 12:00 en 20:00 uur langskomen op de mariënburgsestraat 16, om je dabba in te leveren. Hierna ontvang je binnen 1-2 werkdagen het statiegeld bedrag van €5,00 terug op je bankrekening.

Bij iedere bestelling wordt automatisch een dabba toegevoegd aan je winkelmandje. Op de afrekenpagina kun je gemakkelijk aangeven hoeveel dabba’s je nog in je bezit hebt van een vorige bestelling. Per in te leveren dabba brengen wij €5,00 in mindering op je bestelling. Zo betaal je dus maar een keer voor je dabba!

Dat is jammer! Neem contact met ons op om je dabba in te leveren. Je kunt van maandag t/m donderdag tussen 12:00 en 20:00 uur langskomen op de mariënburgsestraat 16, om je dabba in te leveren. Hierna ontvang je binnen 1-2 werkdagen het statiegeld bedrag van €5,00 terug op je bankrekening.

Momenteel bezorgen wij nog niet in geheel Nijmegen. Nieuwsgierig of wij ook al bij jou leveren? Voer je postcode in op de postcode-checker op de home pagina.

Momenteel leveren wij alleen nog vanaf maandag t/m donderdag. 

Wij streven ernaar je dabba’s zo snel mogelijk bij jou af te leven in het beloofde tijdvak. Het kan echter voorkomen dat de levering iets uitloopt, wij zullen je altijd op de hoogte houden!

Al onze dabba’s worden geleverd op de fiets. Wij doen dus niet aan Co2 uitstoot en zijn dus helemaal emissie vrij! Mooi toch?

Momenteel is het nog niet mogelijk je bestelling te volgen. Wel zullen wij altijd onze beloofde bezorgtijden proberen na te streven!

Voor bezorging aan huis wordt €2,00 berekend. Afhalen is gratis.

Om zo milieuvriendelijk te blijven worden alle bonnen  digitaal meegestuurd in de bevestigingsmail van je bestelling!

BETALINGEN

Momenteel maken wij gebruik van betaalplatformen IDeal en PayPal. 

Krijg je tijdens het afrekenen een foutmelding wanneer je betaalt? Verwijder dan jouw cookies, gebruik een alternatieve browser of probeer een andere betaalmethode. 

Heb je geen orderbevestiging van ons ontvangen, maar is het aankoopbedrag wel afgeschreven van jouw rekening? Neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice info@dabbadinner.nl.

Na ontvangst en goedkeuring van de dabba, wordt het statiegeld binnen 1-2 werkdagen teruggestort op je bankrekening.

PRIVACY

In ons privacybeleid kun je alle informatie vinden over het privacybeleid dat wij nastreven.

nOG GEEN ANTWOORD OP JE VRAAG?

Hand cutout try01
MIJN SPAARPUNTEN
nl_NL

MENU