HOE WERKT HET?

#1
LEVEREN WIJ AL BIJ JOU?
Om te bestellen kijk je eerst via onze postcode-check of wij al bij jou aan huis bezorgen. Nog niet? Geen zorgen. Je kunt er ook voor kiezen om je dabba bij ons af te halen op de: Mariënburgsestraat 16 in het centrum van Nijmegen.
#1
#2
BEKIJK HET MENU
Bekijk direct ons wekelijks wisselende menu. Voor iedere maaltijd wordt €5,00 statiegeld in rekening gebracht voor jouw dabba. Geen zorgen, deze hoef je enkel te betalen bij je eerste bestelling!
#2
#3
BESTELLEN
Plaats je bestelling voor 16:00. Heb je nog dabba's van een vorige bestelling? Selecteer het aantal dabba's dat je wilt inleveren. Bestel je de eerste keer? Kies dan ''geen''. Per in te leveren dabba brengen wij €5,00 in mindering op het totaalbedrag.
#3
#4
READY TO EAT!
Wanneer je klaar bent met het smikkelen van je dabba vragen wij je om je dabba even af te spoelen of gewoon in de vaatwasser te wassen. Wij zullen de dabba's altijd nog eens grondig reinigen voordat we hem nogmaals gebruiken.
#4
#5
RE-USE
Bij iedere nieuwe bestelling swappen wij de lege dabba om voor een nieuwe. Bestel en eet zo vaak of zelden als je wilt zonder ergens aan vast te zitten. Het is helemaal aan jou.
#5
#6
DABBA INLEVEREN
Ben je van plan in de komende 6 weken geen dabba meer te bestellen? Je kunt van maandag t/m donderdag tussen 12:00 en 20:00 uur langskomen op de mariënburgsestraat 16, om je dabba in te leveren. Hierna ontvang je binnen 1-2 werkdagen het statiegeld bedrag van €5,00 per ingeleverde dabba terug op je bankrekening.
#6

VEELGESTELDE VRAGEN? BEKIJK DE FAQ

Hand cutout try01
nl_NL

MENU