OVER ONS

foto

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn Alex en Noor, twee enthousiaste, ondernemende food
liefhebbers die al jarenlang dromen van een eigen onderneming. Bij beide is de liefde voor eten al op vroege leeftijd ontstaan. Bijbaantjes in de keuken hebben dit alleen maar versterkt. Natuurlijk zijn we ooit begonnen als afwasser maar al snel stonden we naast de chef gerechten te maken. Bij beiden is één ding het allerbelangrijkst, en dat is smaakbeleving. Een gerecht is niet af zonder dat beetje extra aandacht.

Wij vonden dat deze aandacht nogal eens miste wanneer je eten afhaalt of thuis laat bezorgen. Vandaar dat we bij Dabba Dinner er zijn om jou te ontzorgen van al die ongezonde keuzestress die je onder ogen moet zien wanneer jij echt even wat anders wilt. Wij willen diegene met stapeltrek elke keer opnieuw verassen met een goed gevulde dabba bij jou op tafel.

guilt-free?

Untitled 3

GEEN PLASTIC

Met onze herbruikbare dabba’s kun jij gemakkelijk zorgeloos genieten van jouw maaltijd. Wij zijn helemaal plastic-vrij!

Untitled 4

GEEN AFVAL

Door van te voren te bestellen bereiden wij iedere dag vers de juiste hoeveelheid eten zodat wij ons afval minimaliseren!

1111

GEEN CO2 UITSTOOT

Wij bezorgen al onze dabba’s op de old-school manier. Op onze fietsen scheuren wij heel Nijmegen door met jouw goed gevulde dabba!

OP EEN MISSIE

We hebben het allemaal steeds drukker. Door de hectische wereld waarin we leven, verliezen we onszelf soms even uit het oog, en al helemaal wanneer het op ons eten aankomt. En zeg nou eerlijk, er gaat niks boven het genot van een overheerlijke comfortabele maaltijd waar jij zorgeloos van kan genieten. 

Je bent tenslotte wat je eet dus doe het niet te haastig, te goedkoop of te nep. Wij willen het verschil maken als eerste vegetarische waste-free take-away en maaltijdbezorger om te laten zien dat goed eten ook eens anders kan.  

DABBA BESTELLEN.. WAAROM NIET?

Hand cutout try01
nl_NL

MENU